Очаквам кабинетът на ИТН да бъде гласуван в пленарна зала на

...
Очаквам кабинетът на ИТН да бъде гласуван в пленарна зала на
Коментари Харесай

Има възможност за смени в кабинета на ИТН, гласуването - в сряда

" Очаквам кабинетът на Има Такъв Народ да бъде гласуван в пленарна зала на постоянно съвещание в сряда (11 август). От поръчките на парламентарни групи разбирам, че с цел да обмислят решението си, желаят малко време, което могат да употребяват до тогава ". 

Това сподели пред БНР ръководителят на Народното събрание Ива Митева. Тя посочи, че до осъществяване на избора в Народното събрание има опция за смени в състава на препоръчаното държавно управление. 

" Политиките ни са амбициозни и съответстват с доста от другите партии. Това са политики, които хората чакат. Имената в проектокабинета са нови, да, само че нали това искахме - млади и неопетнени хора. Смятам, че като цяло съставът е доста добър ". 

Митева акцентира, че " ролята на Народното събрание би трябвало да се върне и той би трябвало да бъде доста по-силен макар фрагментираното болшинство ". 

Когато сме политици, би трябвало да внимаваме какво приказваме и какво вършим. Така ръководителят на Народното събрание отговори на въпроси, свързани с Петър Илиев, Момчил Иванов, Слави Трифонов. 
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР